Mogen wij ons voorstellen

 

 

Geveldokters waar Eerste hulp nodig is bij gematigd onderhoud van de gevelstenen van uw woning,kantoor of bedrijfspand.

Bestaande gevelstenen of gestucte muren voorzien wij weer van een  nieuwe laag van acrylaatdispersie verven,zo ook stenen waar nog niets is op aangebracht maken wij tot een mooi geheel met de juiste kennis.

Ons team is  gekwalificeerd en gediplomeerd,onze schilders hebben dan ook menig jaren van ervaring met deze werkzaamheden.

Tevens zijn we een Erkend leerbedrijf wat ons flexibel en gedreven maakt en houd.

Ons bedrijf maakt uw vastgoed weer beter en gezond met de juiste gerenomeerde A-merken die garant staan voor kwaliteit en het eindresultaat is esthetisch en representatief.

 

Geveldokters staat voor professionaliteit waarbij de prijs-kwaliteit verhouding in balans is. Het onderhoud uitvoeren met een zo lang mogelijke levensduur is hierbij de kern. Samen maakt dat Geveldokters  duurzaam is in onderhouden.

Het onderhouden van u gevelstenen of gestucte muren vergt kennis en vakmanschap.

Geveldokters gaat voor het ontzorgen van de klanten. Het verzorgen van het hele onderhoudsproces draagt hier aan bij. Duidelijke afspraken maken en deze nakomen zorgt voor een betrouwbare basis en een tevreden klant.

Geveldokters biedt meer dan alleen onderhoud. Hulp bij de randzaken zorgt voor een stabiele gedegen ervaring voor de klant. Het streven is dat de service en kwaliteit wordt geboden met een 9+.